Informasjonskapsler

Informasjonskapsler

Vår kundeservice og våre nettsider forbedres ved hjelp av informasjonskapsler. Les nedenfor om informasjonskapsler og hvordan de brukes.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Informasjonskapsler er små tekstfiler, som blir lagret på din pc. De inneholder blant annet informasjon om hvilke sider du besøker på nettet. OPP Finans har avtale med selskaper som lager nettstatistikk for oss. Vi sikrer at at de personopplysninger som du gir oss, ikke blir misbrukt, jf. reglene i personopplysningsloven. Det gjelder for eksempel den informasjon som du gir i skjema som sendes inn. Våre informasjonskapsler kan ikke spre skadelige programmer eller skade din pc på noen måte.

Informasjonskapsler vi bruker:
- Adform
- DoubleClick
- Google Analytics Audiences
- Google Adwords
- Google Analytics
- Google Dynamic
- Google Tag Management
- Optimizely
- Typekit by Adobe

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke typer informasjonskapsler/cookies som blir lagret på din pc. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vår så vel som andre nettsider. Du kan også få problemer med å logge inn.

Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger knyttet til informasjonskapsler på nettlesernes egne sider:
- Internet Explorer
- Firefox
- Safari
- Chrome

Du kan slette informasjonskapsler fra menyen i nettleseren din. De opprettes igjen neste gang du er inne på vårt eller andres nettsted, med mindre du har endret innstillingene dine til ikke å tillate dette.

SØKNAD
CHAT
Ønsker du å fullføre søknaden senere eller på en større skjerm? Vi lagrer søknaden din i 7 dager, og sender deg en e-post med en lenke til å fortsette.
SØK LÅN NÅ