Gutt som hopper ut i et basseng

Ble plaskebassenget litt dyrere enn planlagt?

I år ble sommeren annerledes. Mange valgte å bli hjemme og pusse opp når man allikevel hadde tid til å gjøre det. Noen valgte også å oppgradere hage og uteplass. Og når vi allikevel måtte tilbringe sommeren i vårt eget land var det også mange som fant ut at et lite basseng i hagen kanskje ikke var så dumt.

Kanskje du er en av de som fant ut at bassenget dere tenkte å kjøpe ble litt lite? Dere skulle jo allikevel være mye hjemme, og om sommeren ble veldig varm ville det jo vært topp om man kunne badet hjemme i egen hage, fremfor å lete etter en liten plass uten for mange andre i nærheten på det lokale tjernet.

Når man starter med slike prosjekter er det fort gjort å overskride budsjettet. Eller kanskje man starter med kun en idé, kjøper det man trodde man trengte og skred til verket. Og så viste det seg at alt ble litt dyrere enn man trodde. Det badebassenget man endte opp med ble gravd ned i hagen, fjell ble sprengt vekk og murer tilkalt. Og så trengte man elektrisk overtrekk. Når bassenget stod klart var det åpenbart at plenen, terrassen eller steinene rundt bassenget også måtte oppgraderes så det ble en pen ramme rundt det hele.

Slike prosjekter blir fort dyrere enn man tenkte

Når utforutsette utgifter dukker opp kan kredittkort være en god ting å ha, men visste du at renten på et kredittkort fort kan være på over 20%? Kredittkort må brukes smart og dersom man ikke betaler ned i tide kan det fort bli veldig dyrt. Og den nye fine uteplassen dere laget i sommer ender opp med å bli enda dyrere jo lenger tiden går.

I OppFinans kan du refinansiere kredittkortgjelden din.

Det betyr at du betaler ned kredittkortgjelden din med et lån fra oss. Samler du alle smålån og kredittkortgjeld i et lån kan du spare flere tusenlapper i måneden. Beløpet du kan låne hos oss, og renten du får, beregnes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Det er helt uforpliktende å søke om refinansiering hos oss. Du søker – får svar – og godtar dersom du liker tilbudet. Du kan låne opp til 500 000 kroner med en rente fra 7,5%