Hytte ved en innsjø under solnedgang

Ble det hytte i stedet for nytt bad?

Sommeren i år ble litt annerledes enn hva man kanskje planla i fjor. Noen valgte å kjøpe seg en båt, andre fullførte endelig hyttedrømmen selv om den egentlig var planlagt et år eller tre frem i tid. For når man finner drømmehytta er det lett å slå til, og det er fort gjort å forelske seg i en perle på fjellet eller ved sjøen.

Begynner man å kikke litt så endrer man umerkelig litt adferd. Plutselig finner man ut at man innerst inne egentlig er «på jakt etter» og så slår man til. Da er det lett å bruke pengene som egentlig var satt av til å renovere badet og bytte taket hjemme, til et feriested hvor man kan lade batteriene.

Kanskje du er en av de som fant ut at hytta like så godt kunne kjøpes i år når dere allikevel måtte tilbringe ferien i Norge? Og nå som høsten gjør sitt inntog har du litt dårlig samvittighet for at hustaket ikke er helt tett?

Vi kan hjelpe deg med finansieringen

Et litt spontant hyttekjøp trenger ikke bety at all oppgradering hjemme ikke kan gjennomføres utover høsten og vinteren. Et forbrukslån er et lån du får uten at banken tar pant i noen av eiendelene dine. Du trenger ikke stille sikkerhet for lånet og du kan bruke pengene til hva du vil. Trenger du et nytt kjøkken eller burde du pusse opp badet? Da kan et forbrukslån være smart.

Det er helt uforpliktende å søke om refinansiering hos oss. Du søker – får svar – og godtar dersom du liker tilbudet. Du kan låne opp til 500 000 kroner med en rente fra 7,5%