En datter som omfavner sin far

Ett lån - en regning

Å samle dyre lån har mer enn én positiv effekt. På den praktiske siden får du færre banker å forholde deg til, og færre regninger i posten. Rent økonomisk lønner det seg fordi de månedlige tilbakebetalingene i de aller fleste tilfeller blir lavere når gjelden din er samlet hos én långiver. Gebyrene blir færre og i tillegg slipper du å forholde deg til mer enn én nedbetalingsplan og flere forskjellige rentenivåer.

Kredittgjeld og kjøpsfinansiering

Kredittkort og «betal nå og betal senere» gir deg ofte en periode med avdragsfrihet, og etter det kommer forholdsvis høye renter. På kort sikt er kredittkort en enkel og fleksibel måte å bruke penger på, og er du rask til å nedbetale blir ikke kostnadene så store, men bruker du lenger tid enn forventet på å betale ned gjelden er det smartere med et forbrukslån, og som oftest rimeligere.

Forutsigbar økonomi er god økonomi

Å få hjelp til å samle gjeld skal være enkelt og trygt. Som lånetaker skal du føle at du blir tatt vare på, og at du får mest mulig igjen for pengene dine.

Koronaviruset har bidratt til usikkerhet rundt både internasjonal, nasjonal og personlig økonomi. Ved å samle smålån og kredittkortgjeld i ett lån vil du får en mer oversiktlig privatøkonomi. Med forutsigbarhet på hvor mye som går ut av kontoen hver måned, står du friere til å disponere det som er igjen når regningene er betalt. Og en forutsigbar økonomi er en god økonomi.

I OppFinans hjelper vi deg gjerne med å sortere unna unødige regninger, så du kan forholde deg til ett lån og én regning