Mann som pusser opp uteplassen

Ble uteplassen litt dyrere enn planlagt?

Sommeren i år ble annerledes enn vi hadde sett for oss da vi planla den i fjor, men her i Norge var vi ikke sene om å snu oss rundt. Mange reiste på kryss og tvers her hjemme og fant ut at Norge virkelig er så vakker som man ser på turistbildene, andre ble hjemme og pusset opp.

Kanskje du er en av de som fant ut at uteplassen kunne oppgraderes litt ettersom dere allikevel skulle være mye hjemme? Noen nye hagemøbler, en litt større terrasse og kanskje en ny grill?

Når man begynner med slike prosjekter er det fort gjort å overskride budsjettet. Eller kanskje man ikke engang la et budsjett før man startet – man tok bare utgiftene litt som de kom og så ble alt litt dyrere enn man hadde sett for seg i begynnelsen. Terrassen ble kanskje bygget i kompositt istedet for de terrassebordene i tre, som var på tilbudet du så. Kanskje ble terrassen noen kvadrat større enn beregnet - og så ble den pergolaen dama ønsket seg utvidet til et lite hagehus istedet?

Høye kredittkortrenter

Når utforutsette utgifter dukker opp kan kredittkort være en god ting å ha, men visste du at renten på et kredittkort fort kan være på over 20%? Kredittkort må brukes smart og dersom man ikke betaler ned i tide kan det fort bli veldig dyrt. Og den nye fine uteplassen dere laget i sommer ender opp med å bli enda dyrere jo lenger tiden går.

I OppFinans kan du refinansiere kredittkortgjelden din.

Det betyr at du betaler ned kredittkortgjelden din med et lån fra oss. Samler du alle smålån og kredittkortgjeld i et lån kan du spare flere tusenlapper i måneden. Beløpet du kan låne hos oss, og renten du får, beregnes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Det er helt uforpliktende å søke om refinansiering hos oss. Du søker – får svar – og godtar dersom du liker tilbudet. Du kan låne opp til 500 000 kroner med en rente fra 7,5