Kvinne som holder et kredittkort og stirrer intenst på laptop skjermen

Bruker du kredittkortet ditt riktig?

Det du skal bruke pengene til er avgjørende for om det er et kredittkort eller et forbrukslån som passer best for deg. Trenger du å låne et lavere beløp vil et kredittkort i mange tilfeller være bedre enn et forbrukslån. Et kredittkort gir deg tilgjengelig kreditt som du kan bruke når behovet måtte melde seg.

Men hvis du ønsker å pusse opp boligen eller kjøpe noe av høyere verdi, så er det ikke sikkert at et kredittkort vil kunne dekke hele beløpet, eller du trenger lenger tid enn 45 dager på å betale ned det du låner. Da vil et forbrukslån sannsynligvis være veien å gå i stedet. Kartlegg behovet ditt og finn ut hva som passer deg best:

Fordeler ved å ta opp forbrukslån

  • Forbrukslån har generelt sett en lavere rente enn kredittkort.
  • Pengene blir raskt tilgjengelig på din konto.
  • Ved større kjøp er det ikke sikkert at forhandleren vil godta kredittkort.

Fordeler ved å bruke kredittkort

  • I mange tilfeller får du en rentefri betalingsutsettelse i 45 dager.
  • Du kan oppnå ulike rabatt- og bonusordninger, som for eksempel på bensin og reise.
  • Du kan kontrollere kjøpene før du betaler regningen.

Å søke om et forbrukslån

Det er uforpliktende å søke om både forbrukslån og refinansiering - og du bestemmer selv om du vil godta tilbudet du får fra oss. Dersom du ønsker lånet du blir tilbudt signerer du trygt med BankId og så overføres pengene til din konto.

Har du allerede brukt kredittkort, uten mulighet til å betale ned det du skylder?

Bruker du kredittkortet ditt uten å betale det ned i tide, kan man risikere å måtte betale høye renteutgifter. Dersom det gjelder deg kan det hende at en refinansiering av kredittkortgjelden med et forbrukslån være smart. Her kan du lese hva du kan spare ved å betale ned kredittkortene dine med et forbrukslån fra oss.