To personer som diskuterer regningene forran seg

Låneforsikring gir deg en ekstra trygghet

Ingen kan forutsi fremtiden, så det gjelder å være forberedt. Har du tenkt på de økonomiske konsekvensene for deg og din familie hvis du skulle være så uheldig å miste jobben, eller som selvstendig næringsdrivende få et langvarig sykehusopphold? Inntekten reduseres, men utgiftene forsvinner ikke. Med låneforsikring har du ekstra økonomisk trygghet hvis noe uforutsett skulle skje.

Dersom du skulle bli syk eller arbeidsledig, vil det være en ekstrabelastning å måtte tenke på alle avdrag som forfaller. I en sånn situasjon trenger du kanskje å fokusere på helt andre ting enn renter og regninger, og med en betalingsforsikring kan du nettopp det. En slik forsikring kan gi deg det pusterommet du trenger for å komme deg på bena igjen.

Vår forsikring

I samarbeid med AmTrust International tilbyr vi en låneforsikring som gir trygghet for deg og din familie dersom du skulle bli arbeidsledig, få et lengre sykehusopphold, eller falle fra. Forsikringen dekker en del av dine månedlige renter og avdrag på lånet ditt hos OppFinans.